BBCUkrainian.com
Російська
Румунська
Інші мови
Останнє поновлення: неділя, 19 листопада 2006 p., 16:14 GMT 19:14 за Києвом
Перешліть цю сторінку друговіВерсія для друку
Ваша думка про Рок Англійську з ТНМК
мікрофон
Слово вам!
Рок Англійська - курс радіоуроків від Бі-Бі-Сі, підготований спеціально для Національної Радіокомпанії України, за сприяння Британської Ради в Україні.

Ведучі курсу - музиканти з групи Танок на Майдані Конґо та викладачі Британської Ради.

З листопада 2006 року уроки в ефірі Українського радіо.

Ви також можете слухати і читати їхні тексти на нашому сайті.

Бі-Бі-Сі цікавить ваша думка: чи сподобався вам курс, розрахований на підліткову та молодіжу аудиторію?

Пишіть нам, користуючися формою праворуч.

Хотілося б мати можливісь скачати аудіо файли уроків.
А.Афендик, м.Львів
Від Бі-Бі-Сі: Ви можете слухати їх. На жаль, "качати" ці файли неможливо, принаймні, у гарній якості. Обмежене використання цих файлів зумовлене авторськими правами Бі-Бі-Сі та НРКУ.

Вітаю! Дуже добра ідея.
Олександр, Київ, Україна

Панове!!! Величезне дякую за Ваш курс! Я перекладач з англійської мови (технічні, економічні, юридичні тексти), а також музикант (співаю, граю на гітарі)! Дуже захоплююче і цікаво слухати Ваш курс "музичної" англійської. Неймовірно чудовий проект! Думаю, не мені одному він буде просто "в тему"!!! Дуже корисно і динамічно!! Ще раз дякую!! Не пропущу жодної програми!
Nick Golensky, Chernihiv, Ukraine

Я дуже гарно знаю Англ. мову але мені буде дуже приємно повторити англійську з улюбленою муз групою та знавцеми англійської мови
PASHTET Рубців, Харків, Україна

Виходячи з того, що чула на презентації: подобається. Кожен відкриє для себе щось нове.
Vika 14, Київ, Україна

Дивно, що вибір пав саме на гурт ТНМК, адже наскільки я знаюся на його творчості і історії, то хлопці не є носіями мови. Хоча, з іншої сторони, це робить передачу навіть цікавішою і, так би мовити, доступнішою молодіжній аудиторії. В будь-якому випадку, це буде цікаво послухати.
Оля, Україна,

Ім'я
Прізвище*
Адреса
Країна
Електронна адреса
Телефон (з міжміським кодом)*
* заповнювати не обов'язково
Ваші коментарі
Бі-Бі-Сі залишає за собою право редагувати коментарі і не ґарантує публікації всіх листів
Також на цю тему
Урок 1: перше знайомство
12 жовтня, 2006 | LEARNING ENGLISH
Урок 2: про менеджера та лейбли
13 жовтня, 2006 | LEARNING ENGLISH
Читайте також
Перешліть цю сторінку друговіВерсія для друку
RSS News Feeds
BBC Copyright Logo^^ На початок сторінки
Головна сторінка|Україна|Бізнес |Світ|Культура i cуспільство|Преса|Докладно|Фотогалереї|Learning English|Погода|Форум
BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>
Технічна допомога|Зв’язок з нами|Про нас|Новини е-поштою|Права та застереження