|
Форум: чи вам затримують зарплатню? | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
В Україні все більше говорять про швидкі темпи зростання заборгованості із виплати заробітних плат. Про те, що із виплатою заробітної платні в Україні знову не все гаразд, уперше натякнув президент Ющенко у своїй промові з нагоди Дня незалежності. Згодом про швидкі темпи зростання заборгованості із виплати заробітної платні заговорили і урядовці. Чи вам затримує платню ваш роботодавець? Які причини при цьому цитують? Як ви чи ваші близькі добиваєтеся своєчасної виплати зарплат? Дописи не можуть вважатися позицією Бі-Бі-Сі. Протягом 2006 року заробітну плату на нашому підприємстві затримують на 2-3 тижні, про аванс вже забули. Але при найближчому аналізі цього явища, виявилося, що здебільше це провина нашого найвищого керівництва (тобто корпорації). По роботам, що виконуються за бюджетні кошти (місцеві або державні) по оплаті проблем немає. Тепер платять ніби регулярно, то не нарікаю. Турбує інше. При зарахуванні на роботу змушують писати заяву про звільнення за власним бажанням з відкритою датою. Чи те що платять в Україні можна назвати зарплатнею? Чи знають ті хто затримують зарплату що це є гріхом, що кличе про помсту до неба? Поки у ВР будуть комуністи, соціалісти радянського типу, українофоби і люди відверто пов’язані з оргзлочинністю українці будуть жебраками і рабами. Демократія завойовується знизу і ніколи не дарується зверху. Треба вміти боротися і вигравати. Тоді будуть і гроші і хліб на столі. Тоді буде справжня свобода і незалежність. Сергій з Києва в свойому коментарі дуже нарікає, що власники підприємств стримують робітникам зарплату, та звинувачує втім президента Ющенка та пані Юлію Тимошенко начебто вони це роблять. Пане Сергію думаю, що ви дуже добре знаєте що президент з Тимошенко тут при нічім, Останно як я читав часопис то уряд України очолюють люди Кучми на чолі з Януковичем. Як здається мені Янукович не виплачував зарплат за Кучми, це саме робить сьогодні. А що до Америки то вона немає жодного впливу на Україну та її економіку. Ми американці жертвенний народ, допомагаємо всім убогим та богатим тому не дивуйтеся що ми хочемо допомогти і Україні... На мій погляд, є шлях розв’язання проблем: 1. … офіційно дають майже мінімальну зарплатню, а решту неофіційно. (Радмір, Донецьк, Україна); 2. Чи те, що платять в Україні можна назвати зарплатнею? (Андрій Яцків); 3. Єдине чого бракує, то це бажання ділитися з іншим. (matviy feldman, france); 4. … треба розвивати свою економіку, створювати зону вільної торгівлі… (Сергій, Київ); про які говорять шановні респонденти форуму. ЗНИЗИТИ ПОДАТКИ з підприємців та, таким чином, сприяти їх виходу з «тіні». Це приведе до того, що наповнюватись буде державний бюджет, а не кішені «державної влади». Та влада, яка знизить податки і буде НАРОДНОЮ. Та ж, яка тільки говорить про зниження податків, є влада КОРРУПЦІЙНА. Все просто… Ні, не затримують і я не можу собі навіть пригадати, чи була затримка у виплаті за останні 2-3 роки. Це, безперечно, позитив. "Останні 5 років мені не затримують зарплату навіть на один день. Виктория, Одеса, Україна" Викторія, Ви, мабуть, у податковій інспекції працюєте... Проблема не в тому що зарплатню затримують, цього майже не буває. Проблема в тому - що багатьом офіційно дають майже мінімальну зарплатню, а решту неофіційно. Тобто не можна ані захворіти, ані отримати відпустку, буде бракувати грошей. Багато людей взагалі працюють без оформлення, як на чужбині! Зону вільної торгівлі зі всім світом, єднатися з … типу Путіна і Лукашенка не треба, русофобію Ющенко не проводить, а тільки любов до своєї батьківщини, а поки у владі українофоби олігархи краще в Україні не буде (дивись досвід країн на захід від Українського кордону) Грошей і хліба в Україні достатньо. Єдине чого бракує, то це бажання ділитися з іншим. До того ж українські діти сироти вклали більше грошей до швейцарських банків ніж Україна отримала допомогу-дотацію від світового банку для агропромислового комплексу. Хто кого спонсорує? Українцям потрібні незалежні профспілки на кшталт «Солідарності». Еліті знову потрібні гроші на «хатинки» і орхідеї на городі. Знову крові хочеться попити як за часів Кучми. Затримки заробітної плати особливо у бюджетній сфері є штучною помстою старого кабінету міністрів новому. Так у Дніпропетровській області вчителям затримали виплату грошей на відпустки в середньому на місяць. Останні 5 років мені не затримують зарплату навіть на один день. Ющенко та Тимошенко наобіцяли стільки всього людям, що виконати це неможливо було взагалі! Американці не будуть платити людям зарплату, треба розвивати свою економіку, створювати зону вільної торгівлі з Росією та Білорусією, а Ющенко розводить русофобію і думає, що Америка буде платити службовцям зарплату, як в Грузії. Просто сором! Україна - багата землею і роботящими людьми, а живемо як попрошайки американські. Треба добиватися своєчасної виплати зарплати? Треба гнати керівників країни геть, особливо це стосується Ющенко! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||