|
Форум: куди поведе країну нова коаліція? | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Голова Верховної Ради Олександр Мороз заявив, що коаліція Партії Регіонів, соціалістів та комуністів не буде змінювати теперішнього зовнішньополітичного курсу України і що в основі коаліційної угоди лежить програма президента Ющенка. Віктор Янукович зі свого боку сказав, що нова коаліція і президент мають однакове бачення перспектив розвитку держави, але соратник пана Януковича в Партії Регіонів Євген Кушнарьов сказав, що окремі орієнтири повинні бути скориговані. Ваша думка: якою буде зовнішня та внутрішня політика нової коаліції, яку її учасники називають "антикризовою"? Дякуємо всім за участь у цьому форумі. Цей форум україномовний та модерований. Думки читачів не відображають позицію Бі-Бі-Сі. Нова "кризова антикоаліція" (так обмовилась одна захисниця нової коаліції) ніколи не поведе нас до Європи. Що таке Європа? Це главенство закону (один закон для всіх). Ми завжди жили не по законах, а по "понняттях". Питання в судах, в держустановах розглядались не по законах, а з оглядкою, як це буде сприйнято "нагорі". Підприємці в Європі в своїй діяльності керуються тільки законами. Ні один чиновник не може ставити їм палки в колеса з свого розсуду. За це він буде покараний. Тому люди в Європі не пригнічені і залякані (як у нас), а горді і заможні. Хіба такі горді і заможні люди потрібні Партії Регіонів і їх прибічникам (в тому числі і "Нашій Україні")? Ні!!! Я знав, що "Регіони" проти змін в моїй країні, але я вірив, що "помаранчеві" об'єднаються і поведуть до главенства закону, а значить і до процвітання. Тепер я розумію, що більшість в "Нашій Україні" використали мене - їм була потрібна не демократична країна, а прихід до влади. Мені шкода, що в цій країні можновладці не знають що таке честь, дане слово (особливо це відноситься до Мороза і багатьох членів "Нашої України"). І знову мені жити в пригніченій і спаплюженій країні Круглий стіл без сумніву знакова подія. Вперше на офіційному рівні було поставлено питання про національний шлях. Президент перший раз за весь час президентства публічно і однозначно відстояв свої погляди. Ніяких рішень не буде прийнято. Прем’єр так же. Об’єднання суспільства відбудеться внизу, без диригентів з лукавими речами. Об’єднання вверху це пересипання грошей з одного мішка в інший. Стержень утримування різких подій – Юля. Наша Україна та Регіони повинні її берегти, а не губити її. Її зникнення може визвати обурення суспільства, яке викличе продовження та закінчення революції. Тоді створиться передумова вибору єдиного вектора національного шляху, та об’єднання – це фізична зміна всіх чільних представників влади і депутатів та прихід нових чільників. Соціаліст колишній комуніст Мороз зрадив помаранчеву коаліцію тільки тому щоб подобатись Симоненку Якуновичу, та захистити собі недоторканість в Верховній Раді. Що до нового круглого стола під проводом президента Ющенка котрий пробує створити нову коаліцію котра б могла спрацювати як що Мороз з Якуновичом не зрадять. Мені здається що прийшов вже час щоб українські політики прийшли до глузду нехай світ не сміється з них. Бажають зробити як у Росії - "коммунизм госбезопасности"! Як на мене, слід розпускати ВР. Борімося - поборемо! Треба всім національним українським силам об'єднуватися в партію або блок. Наново. Тепер стало багатьом видніше хто є хто. Для людей дуже важливим є правосуддя, тому починати треба саме з наведення порядку у судовій системі. І саме головне: не даваймо рубати наш корінь - нашу мову. Те, що вона збереглася , як писав один добродій з Миколаєва, - це просто диво. Все в наших руках. До роботи.
«До влади повинні прийти молоді люди ... всю владу молодим!» Володимир, Ванкувер, Канада Шановний Володимир, просто для довідки: депутатові Верховної Ради України від партії Регіонів, мільярдерові Ринату Ахметову є навколо сорока років і, зважаючи на все, він повний творчих сил. Так що тим молодимо людям з діаспори, що бажали б відігравати керівну роль на Україні доведеться витримати неабияку конкуренцію. А що стосується того, що народи України заслуговують кращого уряду - згоден, однак для цього потрібно діяти всім спільно, а не поділяти співгромадян по етнічній ознаці на своїх і чужих. Поразка демократів на виборах, звичайно дуже неприємна, але можна сподіватися, що вона послужить уроком лідерам українців із Заходу. Форсована українізація останніх років відіпхнула виборців на Сході - от і результат. З повагою, ск Сталося те, що й мало статися. Ющенко та "любі друзі" так старанно намагалися відсторонити Тимошенко, що прогавили зраду товариша Мороза (якому, до речі, зраджувати не вперше). Що ж - матимете тепер Януковича, Симоненка та інших. Що вони собою являють, видно хоча б з їхньої коаліційної угоди, де кожні три, а то й два слова поспіль протирічать одне одному. Шкода лише народ, який стільки сил віддав на Майдані заради того, щоб більше такого не було. А тим, хто ретельно повторює всю брехню, яку на Тимошенко вилили пан Ющенко з компанією та регіонами, рекомендую подивитися результати опитування (до речі, проведеного вже після того, як її прибрали): за час її прем'єрства кількість людей, яким не вистачало на життя, зменшилась на 7 чи 8 відсотків. І це фактично за півроку. Бажаю всім урядам не гірших результатів, хоча в цьому й дуже сумніваюся. Мені важко читати «мову», але з того, що зрозумів на форумі, це те, що Росію називають годувальницею і пропонується повернутися назад у неволю до Росії. Не потрібно. Не здавайтеся. Вам не потрібен брат, і нам теж ні. Ні старший, ні молодший. Порадите собі. Не потрібно ілюзій. Росія вже ніколи не стане братом. Це завершений етап. Експеримент, який тривав кілька століть виявився невдалим. Не треба знову наступати на граблі.
Шкода, що наші так звані "демократи" ру змогли погодитися. Тепер Україна знову піде під вплив молодшого (але більшого) брата. Може ми колись зможемо знову мати незалежну Україну, але зараз це пропало через дурноту наших демократичних "лідерів" (колись ми мали провідників). Напрям: двопартійна система влади американського (США) штибу. Засоби реалізації: обман народу і маніпулювання свідомістю виборців. Результат: нічого не вийде. Політична смерть іуд, зрадників і маніпуляторів. Протидія: звертайте увагу кого найбільш звинувачують і оббріхують. Ознаки стану: поява чи зникнення українських видань з "ворожих" розкладок преси. Коаліція призведе до переділення власності, і можливо до громадянської війни. Я вважаю, що Україна має бути в союзі з Росією, хоча б тому, що РФ веде більш послідовну політику щодо України, ніж ті самі США. Звичайно, РФ потрібна лише газотранспортна система України, але як зміниться ситуація після будівництва газопроводу під Балтикою ніхто не знає. США ж грають у Холодну війну і намагаються розвалити Росію, навіть якщо при цьому руйнують країну з населенням у 50 мільйонів. Після піврічної клоунади в Україні, яку транслюють на цілий світ, мені стало соромно, що я українець. У минуле. На жаль більшість в Верховній Раді, і перш за все правляча в коаліції "еліта" ніяк не зацікавлена в державницькому, цивілізованому розвитку України. Фальшивими лозунгами нас уже нагодували досхочу, а трударям від того живеться не краще. Куди можуть привести безпринципні безнаціональні безграмотні грошові мішки? Нікуди. Якщо голова зайнята лише видобуванням "бабла" любими методами, в тому числі кримінальними, про країну чи її мешканців ніколи і подумати. І законів не треба. Для цього є "понятія". Українець чухає потилицю і їде на заробітки (якщо є така можливість). Я у траурі. Ганьба на наші голови, шановні українці... Урки, які рвалися до влади, таки до неї потрапили. Ми самі їх туди допустили. Тепер вони не в тюрмах, а при владі. Що, незрозуміло, що тепер буде відбуватись? Кримінал вийшов на державний рівень - робіть висновки. А щодо того, як це сталося - чітко спрацювало прислів’я: "Хто хоче все - не отримає нічого", або "Жадібність фраєра згубила" - це я про Юлю. А "яничарам" порада: ввести третю державну мову в країні - блатну "феню", а Україну перейменувати Уркаїну. Ось так...
Хочете знати, що буде тепер: введуть обов’язково другу державну, віддалять Україну від НАТО і ЄС і наблизять максимально до Росії. А, може, і ще гірше. Те, що вони говорять про згоду з програмою Ющенка - повний блеф! Щоби він, не дай бог, не розпустив Раду і не позбавив влади, яку вони вже майже захопили. Що буде - буде погано, українцям. Коротше, програли Помаранчеву за всіма статтями. Реванш бандюків - повний. Сипте голову попелом, браття! Або - мілліони на вулиці, як французи. Але ви ж ліниві, "розчарувалися" і вдруге вже не підете. То ж і будете мати згідно своїм змаганням. СЬОГОДНІ вже немає значення - хто синьо-білі, або помаранчі дорвуться до влади. Єдина перевага "донецьких" перед "київсько-львівськими", це те що крадені гроші вони вкладали у економіку України. Після хазяйнування Тимошенко з її "справедливою реприватизацією" донечани теж, як і помаранчі "загонять" свої, тобто вкрадені гроші у офшори. Тoбто для простих українців немає різниці між крадіями різних угруповань. ОЦЕ Й ЛИХО! Цікаве запитання. Внутрішня політика буде незадовільною і буде заключатися в тому, щоби загарбати більше грошей у держави, адже на сьогодні майже всі депутати дбають про свою немалу кишеню. Обидва уряди не зробили вагомих піднесень економіки і тільки маніпулюють людьми. А Янукович яким був таким і залишився. Той же некомпетентний політик, з кримінальним минулим і своїми методами придушення народу. Давайте пригадаємо Помаранчеву революцію і жах, який творився завдяки Януковичу. А про свободу слова за Кучми взагалі сказати нічого, бо її просто-напросто не існувало.
То: Володимир, Київ Війни не буде бо тоді усі заводи пана Ахметова будуть коштувати аж нічого, я гадаю йому це вже пояснили. Усе залежить від того яка іпостась ПР (а саме вона, здається, є не тільки першою скрипкою, але й дирижером коаліції) буде переважати під час правління ПР. Перше - це декларована багатьма "антидемократичність" партії, що мала вираження у процесі обрання спікера, коли перевірялись бюлетені депутатів і інцидент із паном Калашниковим і оператором СТБ. Це є негативні сигнали, що дають привід говорити про можливе згортання демократичних процесів. Друга сторона ПР - це її дисципліна, визначеність, прагматичність та ділова хватка. Погодьтесь, терміни створення антикризової коаліції заслуговують на повагу. ПР - це сила! Інше питання, як вони цією силою скористаються. Поживемо, побачимо. Народ України заслуговує на кращих політиків, ніж має зараз. До влади повинні прийти молоді люди, професійно навчені і з сучасним світовим баченням управління країною. Таких людей в Україні і поза Україною є достатньо. Збанкрутілих , далеко відсталих від екологічно- цивілізованих методів управління політиків типу “динозавр мороз” з його доісторичною підготовкою в ВПШ вже давно пора в музей воскових фігур. Тому, такий потужній політичний інструмент як Майдан, здатний об’єднати всіх Українців для того, щоб відфільтрувати і викристалізувати нову генерацію ідей і людeй для управління державою. Геть таких як Мороз – всю владу молодим! Поки Президент має право вето нікуди не заведуть - будуть товкти воду в ступі а приберуть право вето чи самого Президента тоді приведуть в Російську конфедерацію(ЄЕП)з усіма наслідками... А взагалі при всіх негативах Ющенка - його треба підтримати - звертаюсь до тих хто вміє і може думати-згадайте чи прочитайте історію України. В хаос та "безпредел". Потрібно негайно внести поправку в закон про прем’єр-міністра: людина з кримінальним минулим - НЕ МОЖЕ БУТИ ПРЕМ"ЄР-МІНІСТРОМ! Таку ж поправку потрібно внести в закон про вибори депутатів: у цивілізованих країнах кримінальні елементи не можуть бути обрані до парламенту. На мою думку, зараз Україні загрожує загарбання і повернення під руське ярмо. У українській владі дві проблеми: 1. Проблема поміркованості президента Ющенка. Ситуація схожа на 1917-1919 рр., коли народ України перестав довіряти поміркованому Грушевському і наша держава була окупована більшовиками. 2. Проблема 2 полягає у тому, що одна частина депутатів представляє український народ, а інша частина - Путіна. Віктор Янукович - маріонетошний політик, Я гадаю, що в Україні все буде гаразд. Я живу в Росії і бачу, як люди ставляться люди до українців. Вони дивляться на політичну ситуацію в Україні з усмішкою. ЗМІ в Україні принижують Росію і оспівують США. Це помилкова політика. Нині інтереси громадян в Україні не дотримуються. Все закінчується дзвінком з посольства США. Миколі, Спрінгфілд, США. Росія більш не хоче бути годувальницею! А Україні більш не можна бути нахлебником. Треба не "дружити". Треба продавати та купувати. Для цього треба ЗАРОБЛЯТИ. А заробляти з урядом, який працює тільки для хабаря - неможливо. Якщо прийдуть до влади бандити та Янукович - усі наші сподівання можна буде закреслити.
Я задоволений, що події розгортаються таким чином! Нарешті в Україні почали розуміти реалії життя, як то висловився раніше один із дописувачів - "звідки ноги ростуть". Тобто пора вже якось схаменутися і згадати важливі висновки з історії: Україні без Росії не можна. Вже один раз це було встановлено у 1654 році у Переяславі-Хмельницькому і потім доведено трьома століттями. Я ніяк не збагну чому знову і знову ця досить стара істина переглядається та перекручується? Росія - годувальниця. Крапка! Звідти надходить до України життя - енергія. Там нескінченний ринок для Українських товарів. Тож живіть із молодшим але більшим братом у дружбі! Чим це погано? Чим це не державні інтереси України? Позаблоковий статус, друга мова російська, поліпшення зв'язків із більшим братом. Чим же це погано для України?? В тому безгуздому хаосі, який зараз на Україні є нова коаліція та Партія Регіонів що може прибрати ситуацію під контроль. Україні потрібна "сильна рука" щоб позбутися балакунів, навести порядок та зробити так, щоб закони працювали на ділі. Протягом останніх років, на жаль, не видно розуму, не видно влади: треба нагайку брати бо інакше не навести на цій землі порядку... Хто ж це бачив щоб на черноземі бур'яни вище людини росли? Не можна так далі, люди добрі! Хапуги та злодії живуть- процвітають. Всі інші хто чесно працював та ще працює - жебраки... Сильна централізована влада, твердий кулак може виправити ситуацію! Я глибоко переконаний в тому. Якою буде політика? Cірою й бездарною. Яскравою буде тільки політика нехтування законів та національних інтересів, а також піднесення корупції й розквіту демагогії на державному рівні. Куди воно все заведе... Та на мій погляд політики Україну за всю її історію вели в одному напрямку - туди де гірше людям. Зате, Бог повернувся лицем до людей а не до політиків. Як доказ - помаранчева революція. Шкода що політичні лідери нею скористалися лише для захоплення влади. Зате ясно мені одне - бог з людьми. Скоро має бути видно цьому підтвердження - я більше ніж впевнений що Мороз довго не протримається при владі й залишится лише історією, досить повчальною для майбутньої влади.
Раніше казки починалися з "жили, были..." тепер "Любі друзі...". Якщо не базікати, а звернутися до минулих подій, то рівень життя населення країни погіршився. Обіцянки не виконані. Саие тому люди хочуть "сильної" влади і, на мій погляд, укріпленням позицій "ПР" зобовязані недієздатному президентові і провальному премєрству Ю. Тимошенко. І нічого на дзеркало плювати. "ПР" зараз віглядає найбільш здатною керувати країною тому не потрібно галасувати, тим більше що в котрий раз їхні конкуренти не спроможні навіть зробити вигляд дієздатності. У прірву. Тому що всі ці люди давно на гачку у Москви. Через їх кримінальне минуле, яке завжди контролювалося КДБ=ФСБ. Для Моски ж існування справді незалежної України неприйнятне... Панове, дозвольте сказати кілька слів щодо процедури на форумі. Ви пишете, що цей форум є модерованим. "Бі-Бі-Сі відбирає коментарі, які .... не містять необґрунтованих звинувачень на адресу інших" - усі форуми Бі-Бі-Сі - модеровані, але розділення звинувачень на обґгрунтовані та необґрунтовані - це нововведення Бі-Бі-Сі. Власне, хто цю обґрунтованість перевіряє? І як? Від модератора: малося на увазі, що ми публікуємо точки зору, а не звинувачення у якихось конкретних злочинах. Наприклад: якщо ви пишете, що "Вася Пупкін" - поганий депутат і доведе Україну до прірви, це ваша особиста думка. А якщо ви пишете, що "Вася Пупкін" украв таку-то суму з бюджету, то якщо наш кореспондент не підтвердить цього факту, ми не можемо його опублікувати, оскільки несемо юридичну відповідальність за зміст сайту. Ми вже дойшли до того, що абсолютно нецікаво: яка буде коаліція, чи буде коаліція, хто буде голова уряду, чи будуть перевибори, схід, захід, НАБРИДЛО, як то в російському прислів'ю "Чума на оба ваші дома", я вибачаюсь. Я дуже поважаю Мороза за те, що вiн намагається допомогти Украiнi. Це єдина людина, яка не втратила почуття реальностi. А той, хто репетує про перевибори, начхати хотiв на нас усiх. Погоджуюсь зі "Славком,США", що "ворог(теж) сидить у наших душах". Не розумію тільки, чому він пригадує особисто мені "Стефанії з Канади, що холодна війна вже закінчилась, пора змінюватись". Холодна війна між Добром і Злом ведеться постійно в людських душах від початку світу. Отже, борімося і словом і ділом за Правду, за Волю, за Славу Нашого Народу і в Україні й в Канаді й у США і всюди, де живуть тепер українські люди. "Безперечно, назад у неволю, до Москви! Ганьба тим, що до того довели! Співчуваю Україні. Микола Дупляк, Скрентон, Па". США Шановний Миколо, Як на мою думку, до цього прикрого стану дойшло ще й тому, що дехто в Києві та далі на Схід не розуміє, що спроби впровадити українську як єдину офіційну мову в Україні не лише нереалістичні, але й контрпродуктивні. Ця короткозорість привела до тего, що виборці зі Східу голосують за будь-кого, хто підтримує російську мову. Таким чином, політична боротьба переходить з економічної площіни у етнічну. Чи це є добре – як на Вашу думку? Я хочу бачити Януковича президентом,бо других кандидатів на цей час нема і близько, я за його голосувала і якщо він відмовиться від прем"єрства заради коаліції з Ющенко - це для мене зрада нтересів України! Згодиться на НАТО - не получить підтримку на слідуючих виборах і половини виборців! Будемо підтримувати тоді Вітренко! Ми вже дойшли до того, що абсолютно нецікаво: яка буде коаліція, чи буде коаліція, хто буде голова уряду, чи будуть перевибори, схід, захід, НАБРИДЛО, як то в російському прислів'ю "Чума на оба ваші дома" я вибачаюсь Згодна з Романом Соломонюком: "Модеруєте ви гарно. В кращих традиціях "демократичних" ЗМІ. Тут навіть аз кучми такого не було." Демократія по-американські - це антидемократія, життя по американській схемі, холуйство перед Бушем! "Хто не з нами - той против нас!" - це його демократія! Де карманні послушні президенти - там демократія, де не послушні - там "диктатура"! Микола з США пише:"Безперечно, назад у неволю, до Москви! ..." А тепер ми у неволі у Америки, буш вирішує наше життя я з цим не згоден, краще до Москви! я би перефразував Володимира з Київа:"Буде війна. Ющенко з Тимошенко дестабілізують ситуацію на замовлення Америки, з метою знищити Росію як Велику державу." А на Україну їм наплювати взагалі, їм потрбні енергоносії! В болото. Треба бабу Параску слухати - вона поганого не порадить. Чиста душа і свою країну і народ любить. От якби вона була спікером, то вона б ту кляту Верховну Раду та віником би одлупцювала! Безсовісних і підлих паршивців! Правий Президент, коли каже, що треба об'єднати Україну. Але ж не з бандитами. Бандити мають сидіти у тюрьмі, а не владарювати по всій країні у всіх закуточках. Суд(або суди)має бути показовим і відкритим ,оскільки за цих злочинців голосують мільйони. Президент давно має забезпечити законність і порядок, а не йти на поступки бандитам. Це не демократія. Об'єднувати слід саме Україну. Домовлятись із злочинцями і брехунами не можна, це лише пастка. Радий, що демократія дозволяє побачити справжні обличчя політиків, і ми тепер бачимо хто такі соціалісти і хто такий Мороз. Мороз не став брехуном (навіть підпису, а не те що слову, вірити не можна) він ним був, просто мало хто це бачив. Щоб там не казала Тимошенко, вести переговори з ПР треба, але не про об'єднання з ними, а про їх капітуляцію. НУ має розуміти,що будь яке об'єднання з ПР - це кінець НУ. До якого часу американці будуть лізти в українські справи??? А тут деякі кажуть про Росію! Подивіться, хто замовляє музику в країні:"Андерс Ослунд вважає, що єдиною умовою функціонування коаліції, до якої входить Партія Регіонів та Наша Україна, був би вихід із неї комуністів та не-прем'єрство Віктора Януковича." Хай Ослунди в Америці керують, та уже скоро розвалиться! А тепер при керуванні Ослунда в Україні як не день - криза! Роман, Київ Модеруєте ви гарно. В кращих традиціях "демократичних" ЗМІ. Тут навіть аз кучми такого не було. Від модератора: цей форум є модерованим. Бі-Бі-Сі відбирає коментарі, які не закликають до насильства та дискримінації і не містять необґрунтованих звинувачень на адресу інших. Шановні панове! Коаліція "Нашої України" з "Партією регіонів" - це є катастрофа, жах і зупинка нашої країни у розвитку. Так думає більшість моїх друзів та знайомих - мешканців міста Суми. Сумчани ні за що не вибачать Президенту Ющенку його умовляння своїх партійців укласти таку протиприродну угоду з представниками донецької мафії. Ми ще дуже добре пам'ятаємо колишнього губернатора Сумської області Володимира Щербаня і його дикунські методи щодо нашого сумського бізнесу та преси. Це було жахливо, ми відчували себе приниженими, безпорадними, аж до помаранчевої революції, на яку піднялася вся наша громада. Президенте, земляче, не зрадьте! Безперечно, назад у неволю, до Москви! Ганьба тим, що до того довели! Співчуваю Україні. До повного краху економіки. На що можна надіятися,коли спікер і президент зрадники ідеї. Доречі, чим Україна історично і славиться. Буде війна. Янукович дестабілізує ситуацію на замовлення Росії, з метою знищити Україну як державу. В парламенті, що сині, що померанчеві - самі бізнесмени! Якщо чесно дивитися на депутатів, то треба визнати, що більше всього "чисто" політиків в фракціях социалістів і комунистів. А самий досвідчений політик - Мороз. Померанчеві ще довго портфелі ділили б, а треба вже працювати. І те, що БЮТ з частиною НУ зараз робить, означає, що вони ніякі не демократи, бо працювати в опозиції не можуть ніяк, а дудять і кидаються предметами мов діти. Я на майдані в Херсоні стояв у 2004 (хоча у нас таких було мало, і багато хто крутив пальцем біля скроні, дивлячись на нас) а зараз не піду. А як будуть вибори, всіх агітуватиму за Мороза. Він один не побоявся хоч щось зробити, щоб влада почала робити! А ті, хто вже слиною давився, а у нього "пирога" владного забрали, тепер його ображають! ГАНЬБА! Те,що відбувається у верховній раді є відображенням які є сучасна україна та українці.ми є "совки" західні або східні.Ми не визнаємо право іншої думки, ми можемо вирішувати проблему тільки революціями,барикадами та мордобоєм. Ми шукаємо тільки зовнішніх ворогів(Росія або Сша),а утой самий час ворог сидить у наших душах.У всіх наших бідах завжди винен уряд,тільки не ми. Ми кричимо про корупцію,а той самий час даєм хабаря та ще з гордістю розказуємо про це. Хто з нас написав заяву у прокуратуру,суд чи у держ.адміністрацію,ні,тільки не ми, щоб зберегти "білі рукавиці". Ми розказуємо що таке(бардак) може бути тільки в Україні, при тому що ми не володіємо іноземними мовами. не читаємо іншомовні массмедія і не можемо правельно оцінити. Закордоном така ж політика. Ми звинувачуємо дупутата,що він вкрав завод, а утой самий час доярка краде відро з ферми, лікар вату з лікарні. Ми всі говоримо що треба жити за законом, хоча продовжуємо жити за мораллю. P.S.пані Стефанія з Канади - холодна війна вже закінчилась, пора змінюватись. Усе буде Донбас! А ті, хто не розуміє значення цієї розхожою фрази, приїзжайте в Донецьк. Ну якщо вам далеко до нас їхати, то поїдьте в Суми й запитайте, які там порядки були при Щербане. Ось таких Щербаней поставлять у кожній області. І дуже мені шкода тих людей, хто сьогодні не бачить різницю між олігархом Порошенко та олігархом Ахметовим. Завтра можливо вони помітять деякі відмінності, тільки зробити вже нічого не зможуть, бо білютені знову Ківалов буде підраховувати. Чув вийшла книжка "Донецька мафія", почитайте. Ось мені її читати не цікаво буде, не думаю, що там щось таке написали про що у нас в місті не знають. Господи, збережи Україну. З повагою, Що до "безхребетного" президента, то це як кажуть - "в десятку".А коаліція побудована на зраді однодумців, а саме головне на зраді українців нічого доброго не зробить. Олександр, Рівне пише: "Політік, якій після "яйцевого нападу" попадає в реанімацію, не може бути лідером нації і прєм'єром також." А я думаю, що не можуть бути лідерами нації помаранчеві, що приносять в Раду яйця і кидають в когось яйця, бо вони люди дуже низького рівня для вдади, вони можуть тільки стучати в барабани на Майдані, дудіти в дудки В Раді, але не керувати країною! Соромно, що телебачення за бушівські гроші промиває мозги громадянам країни і натравлює на росіян! Шановні украинці в Україні та світі. Бачите, що трапляється, коли ви намагаєтеся побудувати Україну для українців. Без підтримки меншин ви легко станете жертвами таких, як Янукович. Чи ви справді хочете втратити країну просто назло? Давайте говорити. Від редактора: шановний дописувачу, ми будемо вдячні, якщо Ви знайдете можливість писати українською і кириличним шрифтом, бо перекладати дописи з англійської мови займає багато часу. Україна, хоч і тяжко покалічена, виживе. А от частина досі вельми популярних політиків перетворяться на політичних трупів. Не думаю, що комусь вдасться після всього сказаного обома сторонами на всю країну і на весь світ, продати, наприклад, Росії газову трубу. Це вже може загрожувати і громадянською війною. А без подібного роду зобов'язань - чим нинішні "антикризові" підкріплять свої обіцянки? Не зі своєї ж великої кишені розщедряться? Мені байдуже, бо давно не чекаю від влади нічого путнього. Бажаю депутатам не зупинятися і розбити один одному ще не одного носа. "Ю" та "Я" одна сатана. Хто під ким лежить чи не лежить, це ще питання. Ющенко вивів наших з Іраку, а Янукович обіцяв їх залишити. Тимошенко допомагали знімати західні "проплачені", в т.ч. американські, експерти теж. А сьогодні американський посол зустрічався з Януковичами, і розійшлися всі дуже задоволені. Перефразовуючи класика комуністичного руху, нова коаліція - "це два кроки назад"!!! Моя думка така: - коаліція якоюсь мірою легітимна і проблема розвалу "помаранчевої коаліції" полягає з одного боку у небажанні лідерів НСНУ і БЮТ поступитися посадою спікера, а з іншого боку у занадто великих амбіціях О.Мороза, який побажав собі частку, яка явно не відповідає частці здобутих СПУ голосів; - дії Мороза призведуть до фактичного знищення СПУ, оскільки він некоректно повівся з тією частиною своїх виборців, які голосували за нього, як за альтернативу "помаранчевим" і "синьо-голубим"; в Україні продовжуватиметься криза економічна і можливо політична. Щоправда за прем"єрства представника регіонів вона буде повільнішою, але розвал державних структур триватиме, оскільки така система, яка існує зараз і яку намагалися законсервувати з перемогою Ющенка вже себе вичерпала. Росіяни вибрали на виборах достаток і "палку", білоруси просто "палку", українці на Майдані вибороли свободу, правда з меншим достатком, але з надією на краще життя. На мою думку, за людей, які вийшли, не боячись розправи і мерзли на майдані, політики повинні "гризти" землю, щоб оправдати очікування цих людей. Зараз при владі-комуністи, які найбільше знищили українського люду, регіони-які не поважали ніколи Україну і українське, Морозова партія (язик не повертається назвати їх соціалістами). Зрадники. Владу взяли ті,хто гірший за ворога. Яка там політика? Знову почнеться деребан країни. А Росія потім зробить ласку і візьме цю таку бідну, нещасну, замордовану країну під свої крила, такі потужні, красиві, справедливі!!! Слава Богу, що моя донька тепер вже у Канаді. Політік, якій після "яйцевого нападу" попадає в реанімацію, не може бути лідером нації і прєм'єром також. Дуже прикро, що саме зараз виникла ця ситуація - люди у відпустці і до того ж, чесно кажучи, стомилися від політики. Боюся , що не вдасться відстояти той вибір, який було зроблено у 2004 роцу. Однак, як на мене, потрібно використати всі можливі юридичні засоби аби зупинити цей КРС... Сподіваюся, що Ющенко проявить характер і розжене цей шабаш, от тільки, коли ж вони працювати почнуть?! До розчарування! Амбіції, непоступливість, недовіра один до одного завели лідерів демократичної коаліції, а за ними і всю країну, в глухий кут та економічну кризу. Але, думаю, це тільки початок - далі буде розпуск парламенту і тимчасово виконуючий обов"язки уряд, з яким у світі ніхто не хоче мати діло. Куди можуть завести країну такі люди як Янукович та Кушнарьов? Тільки у прірву. Так звана "антикризова коаліція" доведе Україну до ще більшої кризи - втрати національного ураїнського обличчя, ще більшої русифікації й нової колоніяльної залежності від Москви. Це ті самі політики й депутати, які у ВР виголошують свої промови російськомовним суржиком й ігнорують українську державну мову. Прикро, що "помаранчеві" роз'єдналися, а Мороз продався донбаським олігархам. "Через незгоду всі пропали, самі себе звоювали". Але народ український з Божою поміччю подолає і цю кризу,бо душа його є безсмертна. "Боже, Україну бережи! Господи, помилуй нас!" Коаліція виникала неактивно. Її формування проводили люди недостойні та не гідні поваги. Вся Україна чекала що нарешті наша держава перейде до демократичних відносин зі світом. Президент не зміг проконтролювати ситуацію та якимось чином допомогти найскорішому створенню парламенту та формуванню уряду. ...а вам не здається, що щось подібне вже було у сусідів? Я маю на увазі ГКЧП в Росії! Доля гкчпістів усім відома. Не заважало би і наших "антикризовиків" добре поганяти! А взагалі з ними треба поводитися більш жорстко, бо інакше вони не розуміють. Почнемо з того, що президент в країні - нелегітимний! Він прийшов до влади на американські гроші, антиконституційно, і на замовленій Америкою антиросійській політиці! Те, що коаліція ця доведе до кучмізму - все це врехня помаранчевих щоб утриматися при владі, як і те, що вони - демократична коаліція, а решта - недемократична! Нема нічого спільного між Януковичем і Кучмою! Янукович-Мороз-Симоненко - ідеальна коаліція, і якщо хочуть працювати на добробут держави НУ - можуть приєднатися, а якщо їх хвилюють тільки посади - тоді геть з України! Юрій з Харкова пише:"Янукович ляже пiд Росiю i олiгархiв..." А пiд ким лежить Ющенко? Пiд Бушем! Це ще гiрше для України! А Порошенко, Кінах..... - не олігархи? Ще й куми з Порошенко! Деградація тепер у Буша, ти просто нігде не буваєш за кордоном і нічого не бачиш, все міняється...! Раніше Президентом маніпулювали "любі друзі", тепер будуть Янукович & Ко і відповідно виконувати свої передвиборні обіцянки: двомовність, федералізація, без Європи, без НАТО, без майбутнього простого українця... Вся проблема в "безхребетному" Президентові. Нема такої помилки, щоб він не зробив, зробить і чергову. Прикро, що наші надії і сподівання відкладуються до 2009 року. Сподіваюся, що він наступить раніше. Ця коаліція нічого путнього для України не зробить, тільки повернення до кучмізму та життя не по закону, а по понятіях. Цiлком пiдтримую антикризову коалiцiю i щиро бажаю їй стабiльнї ефективної роботи. Беззаконня виграло війну у безвладдя. Ця коаліція побудована з порушенням правових норм та є, на мій погляд, нелегітимною. Як на мене, то питання про її політику ставити передчасно. Все гранично просто, туди, де вже були два роки тому чи ще раніше. Заведе до кучмізма К-ПР-С Дуже цікава ситуація виникла, не думаю що вся відповідальність за розвал помаранчевої коаліції лежить на плечах Мороза. Коли ані непоступлива Тимошенко, ні впертий Порошенко протягом трьох місяців не могли дійти згоди, то очевидно чекати іншого результату було годі. Думаю, це не є найгірший вихід з ситуації що склалась. Тільки жаль, ще прийдеться почекати на реформи і зміни в напрямку євроінтеграції і немало часу. У прiрву. Янукович ляже пiд Росiю i олiгархiв. Треба ж якось грошi вiдробляти. Люмпени будуть радiти перспективам дешевої ковбаси та подальшій деградації українського суспільства разом з братнім російським народом який давно вже сидить на "нафтово-газовій" голці й ні про що особливо не бідкається. На їх вік вистачить. А на наш? | Також на цю тему ВР очікує подання президента на прем'єра Януковича19 липня, 2006 | УКРАЇНА Антикризова коаліція знову висунула Януковича18 липня, 2006 | УКРАЇНА Наша Україна привітала нову коаліцію18 липня, 2006 | УКРАЇНА Верховна Рада перервалася до вівторка14 липня, 2006 | УКРАЇНА Верховна Рада працює у протистоянні14 липня, 2006 | УКРАЇНА | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||