|
Форум: Що політики роблять з мандатом виборців? | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
І Партія регіонів з союзниками, і Блок Юлії Тимошенко та Наша Україна з соратниками стверджували, що мають чіткий план дій, на втілення якого їм потрібні лише голоси виборців. І Партія регіонів, і так звані помаранчеві сили проголосили себе переможцями. Але досі немає ні уряду, ні навіть парламентської коаліції. Чи вважаєте ви, що політики діють саме так, як обіцяли в час виборчої кампанії? Що ними керує? Вікторія, Одеса, Україна : Ющенко тяне всю владу на себе, хіба ви цього не бачите? який союз демократичних сил? його вже давно немає, це міф...вони були випадковими союзниками тільки, щоб прийти до влади в 2004 році, а зараз Ющенко підведе все до того, що ця країна не може бути керованою парламентом, їй потрібний він, президент і цар в одній особі, пан Ющенко Alexander Vasylenko, U.S.A : Ще один сигнал президентові Ющенкові - звільнити Нашу Україну від п'ятої колони і колаборантів, які підступно, всупереч волі виборців ідуть на змову з ідеологічними суперниками й антидерждавними елементами і руйнують важкоздобуту коаліцію демократичних сил. Dmytro W, East Hanover, USA : Чи політики України виконають мандати виборців? я думаю, що не виконають, якм звичайно бувае в передвиборчій агітації політики будьякої партії обіцяють виборцям все те, що тільки виборці бажають, але як знаемо з практики, що така обіцянка скоро забуваеться по виборах, а це тому, що після виборів в партії чито в коаліції повстае внутрішна боротьба за крісла котра руйнуе партію та коаліцію тому пердвиборчі обіцянки виборцям не виконуеться, і ось як бачимо і цього разу кандидати до Верховної Ради від помаранчевої революції нічого не навчилися з попередних виборів та надалі продовжують боротьбу за крісла і тут насуваеться нам питання хто саме стане переможцем, я думаю, що вже сьогодні можна передбачати,що з цього фяско переможцем буде проросійська партія Якуновича, а помаранчеві надалі будуть провадити боротьбу за вигідні їм персональні крісла а Україну та своїх виборців залишуть для Якуновича та Росії. Стефанія, Торонто, Канада : Дуже прикро, що "Демократичні" політики не виконують своїх обіцянок даних в час виборчої кампанії й досі не створили ні уряду, ні парламентської коаліції. Таким чином вони підривають до себе довіря народу, якому вже надоїла їхня політична спекуляція і внутрішні непорозуміння. "Схаменіться! Будьте люди! Бо лихо вам буде!..." Завтра на Другій сесії Верховної Ради “-го скликання закінчіть цю трагікомедію! Роман Палійчук, Івано-Франківськ : Я ще вірю, що національно-демократичні сили зможуть створити коаліцію і вперше за всю історію перебрати владу від вічнорадянських політиків. Ще вірю, і кожного разу дивуюся, що цього ще немає. Може дійсно проблемою є їхня соплива демократичність у порівнянні з монолітною рішучістю промосковських комуністів - явних і переіменованих, які керують Україною досі? Василь, Лондон : Я вважаю, що справу ускладнює теперішня виборча система в Україні. Люди не обирають своїх конкретних парламентарів, а віддають голоси партіям. Порушується право на прямі вибори, бо особу депутата потім визначає партія чи блок. А за якими принципами і за яким законом складаються партійні списки? Багато людей, які стали депутатами у списках ніколи не отримали би мандату виборців особисто. Наприклад Юрій Єхануров у своєму Дніпропетровську програв вибори, але став депутатом, бо був на верхівці списку. Треба мінитм виборчу систему. Українцями треба повернути право прямих і демократичних виборів. Володимир, Тернопіль, Україна : Думаю система виборів принципово не діє. На мою думку виборець має голосувати не за одного-єдиного депутата чи партію, а ставити оцінку кожному (на предмет довіри), як оцінки в школі. Тоді б я не тільки проголосував за тих хто має мало шансів подолати барєр, але й за тих хто мені симпатичний більше і по опитуванню барєр не долає. А тако ж поставив би низький бал неприємним мені політичним силам. Думаю в результаті парлемент і політична ситуація виглада б зовсім інакше. А ще я маю таку точку зору - видно Богу не потрібні ці політики, от і не можуть вони лад навести, бо не чисті їхні наміри. І мабуть не достойний народ ще добрих політиків - духовність низька. Семен, Львів : Сумно від розумового рівня великої частини нашого народу, зокрема і тих, хто тепер неправедним шляхом отримав владу, в чиїх головах - грімуча суміш скудоумства та паранойі. Особливо цим вражена західна Україна, яка і замовляє сьогодні музику в державі. Такі люди за своєю егоістичною, або навіть, егоцентричною суттю вважають себе та свою спільноту пупом землі, або центром Всесвіту, котрий має вертітися навколо них і задовільняти їхні потреби. Вони абсолютно щиро вважають, що всі навколо - їхні пожиттєві боржники. Самі ж вони нікому ніколи нічого не винні. Блок Юлії Тимошенко та Наша Україна з соратниками виконують накази з вашингтону - антиросійська політика! Вони не мають в країні чіткий план дій, не знають що робити з економикою, цінами на продукти. Демонізація Росії давно поставлена на потік Блоком Юлії Тимошенко та Наша Україна і має, як модно нині казати, перманентний характер. В когось це - маніакальне, а слабакам ворог органічно необхідний, щоб було кого винит! и у влас! ній імпотенції. Отаке моє бачення ситуації. Дмитро, США : Пане Семен Львів, я погоджуюсь з вами, що політики типу Якуновича крутяться доколо пупа, що знова до політиків з Нашої України та блоку Юлії Тимошенко то вони абсолютно нічого спільного не мають з Вашинґтоном, а щодо українців, що е антиросії, то тут вина таких як ви, що нищили Україну.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||