BBCUkrainian.com
Російська
Румунська
Інші мови
Останнє поновлення: четвер, 10 травня 2007 p., 13:09 GMT 16:09 за Києвом
Перешліть цю сторінку друговіВерсія для друку
Форум: чим Тоні Блер увійде в історію?
Тоні Блер зробив публічне оголошення у своєму власному виборчому окрузі
Тоні Блер зробив публічне оголошення у своєму власному виборчому окрузі
Прем'єр-міністр Великої Британії Тоні Блер оголосив, що піде в відставку 27 червня.

У промові перед активістами своєї лейбористської партії він визнав, що його уряд не завжди відповідав високим очікуванням громадян, але сказав: "Поклавши руку на серце, я робив те, що вважав правильним".

Пан Блер модернізував лейбористську партію, перетворивши її на "нових лейбористів", і активно займався міжнародними справами після терактів у США 11 вересня, пославши війська до Афганістану та Іраку. Водночас він активно займався проблемами бідності в Африці та глобального потепління.

Як історія оцінить його перебування на посаді? Які, на вашу думку, його успіхи та провали? Чи ви бували в Британії під час прем'єрства Тоні Блера і чи помічали наслідки його діяльності?

Форум не відображає позиції Бі-Бі-Сі і є модерованим.

Тоні Блер увійде в історію як харизматичний лідер Лейбористської Партії й наймолодший за віком пре'єр Великої Британії, який 10 років був одним з найбільш популярних світових політиків. Він сампроголосив про його бажання піти у подвійну відставку, щоб дати шанс іншим провідним особистостям зайняти ці відповідальні позиції й показати їхні здібності на цих високих постах. Його будуть згадувати в історії Великої Британії як людину толерантну й гуманну, яка вміла добре розбиратися в міжнародній політиці й стати в обороні людських свобід проти насильницької політики міжнародних терористів.
Стефанія, Торонто, Канада

Пудель Буша, як і ющенко та саакашвилі!
Надія, Чернігів

Toni Blair прем"єр Великої Британії на зустрічі з коренсподентами преси 9 травня, що 27 червня піде у відставку, Як сьогодні можна оцінити провідну працю великого активіста Labour Party в Великій Британії. Toni Blair майже десять років тому молодим партійним провідником прийшов до влади та пообіцяв бритійцям нову державну полісу, впершу чергу він взявся за шкільництво, медицину, відтак за економіку та працевлаштування бритийців на роботу, за звичаем партія Лейбористів це партія робітників, тому його уряд старався та в скорому часі покращав шкільництво, медичні кліники для потребуючих, як рівно ж посилив боротьбу з корупціею та терактом.Сьогодні можемо запитатися, як оцінить історія його за десятилітну працю як політика Великої Британії, я думаю,що історики оцінять його позитивно і він займе трете місце після Вінстона Черчіля та Марґарети Тачер, чи його наступник покращить життя британців на краще? Я думаю, що ні.
Dmytro, East Hanover, USA

Як клоун, що гне шию під Штати.
sapran, Ukraine

"Історія буде добра до мене, бо я маю намір сам її написати." Уінстон Черчиль.
Костя, Бристоль, Великобританія

Думаю, пан Блер має право увійти в історію щонайменше Британії, так як він забезпечив її безпеку, не говорячи вже про багато важливого іншого.
katia zaiats, addis-abeba, ethiopia

Якщо за Блера дійсно закінчиться протистояння у Північній Ірландії,то історичною постаттю він стане напевне.
vl, Kirovograd

Жодна особистість історію не оцінена однозначно, те саме буде й з Блером. Напевно одне – він довів, що є особистістю, а не тимчасовим гравцем, яким скоріш за все стане Браун.
Юра, Київ, Україна

Ім'я
Прізвище*
Адреса
Країна
Електронна адреса
Телефон (з міжміським кодом)*
* заповнювати не обов'язково
Ваші коментарі
Бі-Бі-Сі залишає за собою право редагувати коментарі і не ґарантує публікації всіх листів
Читайте також
Перешліть цю сторінку друговіВерсія для друку
RSS News Feeds
BBC Copyright Logo^^ На початок сторінки
Головна сторінка|Україна|Бізнес |Світ|Культура i cуспільство|Преса|Докладно|Фотогалереї|Learning English|Погода|Форум
BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>
Технічна допомога|Зв’язок з нами|Про нас|Новини е-поштою|Права та застереження