|
Форум: чи впорається Україна з чемпіонатом 2012? | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс закликав всі політичні сили в Україні об'єднатися навколо підготовки й проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це Григорій Суркіс сказав на брифінгу для преси після зустрічі з Президентом України Віктором Ющенком. У ході прес-конференції голова ФФУ також зазначав, що проведення такого чемпіонату дозволить серйозно покращити добробут країни, залучить численні інвестиції: «Я впевнений, що зовнішні інвестори в черзі стоятимуть, щоб щось у нас побудувати». Він відмовився говорити, яку суму прибутку може одержати наша країна після проведення чемпіонату, в той же час сказавши, що, приміром, Португалія в 2004 році одержала понад 1,2 млрд. дол. прибутку. Чи дасть собі раду Україна з підготовкою до чемпіонату Європи з футболу 2012 року? Дякуємо всім, хто взяв участь у форумі. Погляди, висловлені на форумі, не відображають позицію Бі-Бі-Сі Comment: Обовязково впорається. Громадяни України будуть не досипати, але зроблять "українське чудо". Я дуже надіюcя, що ми впораємося з організацією. Якщо співпраця з Польщею буде успішною, обидві держави безперечно від цього виграють. Це дуже важливо, що Україну нарешті почали офіціно розглядати в Європі як місце для солідних інвестицій. Суркіс доведе нас до голодомору, але Евро 2012 буде достойним. Тільки Україні від цього краще не буде. Усі гроші з"їдять міста, де вже зараз великі футбольні гроші. Багаті отримають більше, та ще й обдеруть на свою користь бідних. Україно, вперед до перемоги в європейському чемпіонаті! Ми переможемо і всіх здивуємо! Впораеться чи ні - покаже час. Думаю що впораеться. Але тратити такі кошти лише на футбол... За чий рахунок шановні?... Шліть Ваші(!!!) гроші вже зараз організаторам. Украіна впораєтися якщо кабінет міністрів дійшов до абсурду і повернув пільги Кучмі а він мало накрав за рахунок зубожілого народу то це для них велика нагода для відмивання грошей а народу яка радість при таких політиках одна надія на ГОСПОДА може перемінить лице землі украінської. Чи можна сподіватися від Федерації Футболу України на успішну підготовку до чемпіонату Европи 2012 року? Цікаве питання; я один з трих фанатиків, що люблять футбол вірю, що так, але тут мусить взятися за підготовку урядова адміністрація спорту інакше на чемпіонаті скористають Ахмети Суркіси та інші корумповані олігархи, а держава може стратити фінансово та престіжево. Чи впорається? Та запросто. Звичайно впораємося , ще й економіку і соціальний рівень життя людей піднімемо до того часу. Отож заморські українці - вертайтесь на свою землю і на землю наших прадідів. Порадить. Якшо це дасть більше робочіх місць для українців - то буде хорошо справа. Крім того - це реклама для країни - всі громадяни од цього тільки виграють. Треба заставити світ поважати українців. Для того треба боротися з організованою злочинністю і розвивати демократію. Народ у нас серйозний і роботящий. Не всім то дано. Обов'язково впорається. Мало того, Україна вперше отримає шанс на реальне поєднання з Європою. А ще може знайде в собі сили для єднання внутрішнього. Такi питання задавати, це показувати свою зарозумiлiсть, м'яко кажучи!!! Обов'язково впорається, ми ж не Фарери якiсь там, а величезна країна з таким же потенцiалом,якщо коротко! Дякую за увагу! Якщо футбол об'єднає українців у цей час Незалежність є Незалежність, а футбол - це залежність. Я радий нагоді виявити майбутню українську гостинність та за добру новину для наших земляків-болільників, і бажаю їм своєю поведінкою і далеко не нагадувати болільників італійських. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||