|
Форум: чи вас зачепили події в аеропортах? | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Британська поліція та спецслужби повідомили про розкриття змови, яка мала на меті вчинити терористичний акт, небачених раніше у Британії масштабів. Як кажуть поліцейські, терористи хотіли підірвати до дев'яти літаків одночасно, пронісши на борт газовані напої, які мали б містити вибухівку. У результаті розкриття змови і спецоперацій, авіварейси до лондонських аеропортів призупинено і сотні тисяч людей, які мали б вирушити у відпустку або повернулися додому, або чекають у приміщенні терміналів. Чи маєте ви якийсь досвід хаосу у лондонських аеропортах? Чи ви планували летіти до Лондона і не змогли цього зробити? Ви можете поділитися своїм досвідом і враженнями, скориставшись формою праворуч. Ні, мене, слава Богу, вони не зачепили, але я хочу висловити свою думку з приводу терактів, які, знову ж таки, слава Богу не здійснилися. Мені здається, що скоро терористи будуть мати успіх у своїх планах. Тероризм - це найгірший спосіб ведення боротьби. Терористи, як "діти брутально-тотального антиамериканізму", спочатку вони безлаберні, а потім набираються досвіду і стають сильнішими. З кожним "програшем" вони не слабішають, мені здається, навпаки. Посудіть самі, людські ресурси ісламу нескінченні. Інша справа психічні ресурси кожного з американців і жителя "посольства Сполучених Штатів" - Великої Британії можна перелічити кількістю терактів. Це потрібно просто осягнути розумом, що ця боротьба проти терору у будь-якому випадку не буде плідною. Вона буде радше плідною для Смерті. Потрібно просто зупинитися і подумати, що ми зробили не так. Намагатися розібратися в конфлікті, вирішити його і т. д. Насилля насиллям аж ніяк не погасити. З ісламиським народом це зробити, фактично, неможливо. Проблему в цьому конфлікті я бачу тільки в одному - уряд США, їх жадоба та гроші. Інформація про розкриту змову викликає сумніви, а також викликає підозру про причетність відповідних спецслужб до її появи з метою відволікти увагу громадськості від більш суттєвих проблем у світі. Звичайно, дані події наводять просто жах, спонукають до різних уявлень в свідомості. Кажуть: "Неминучого неуникнути, його можна тільки перемогти", але це не можна сказати про безпеку громадян світу. Єдиною, на мій погляд, причиною цих подій є відверто урзупаторське та зверхньо-цинічне відношення Урядів США до інших держав, народів, націй і культур. Таке відношення не може бути пробачене - "Поводься з іншими так, як би ти хотів щоб поводились з тобою". прпоте найстрашнішим є те, що платою за це є життя невинних людей, дітей... Може б краще було б щоб лідери держав і терористичних організацій зустрілись на форумі під егідою ООН де б відкрито та відверто обговорили ситуацію з тероризмом, шляхи її вирішення, таким чином попередивши сотні чи тисячі смертей. Спецслужби явно недоопрацьовують - як і де змовники могли виготивити таку вибухівку, це попередження було запізнілим і, видається мені, зовсім випадковим. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||