|
Форум: скільки треба мерові для щастя? | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Мер Києва Леонід Черновецький заявив, що відмовляється від зарплати столичного голови, яка становить 24 тисяч гривень щомісяця. Він планує одержувати символічніу 1 гривню зарплати. Мер каже, що допоки проблеми існують у киян, йому платня не потрібна. А яка ваша думка: чи правильно робить новий київський голова і наскільки щирими є його наміри? Якщо ви живете не у столиці, чи хотіли б ви бачите своїх місцевих керівників з символічною платнею? Якою повинна бути платня у державних чиновників, на вашу думку? Дякуємо за дописи. Цей форум модерований і україномовний. Вміщені на форумі дописи не можуть вважатися позицією Бі-Бі-Сі. Як в старому радянському анекдотi: на складi вакантне мiсце комiрника. Всi приходять, дивляться, що склад дуже великий - у тiй коморi - ковбаси, у цiй - дефiцитна сантехнiка, а зарплатня лише 60 карбованцiв. I вiдмовляються. Нарештi один прийшов, побачив всi цi статки та каже: - я згодний. Його питають: - а ви знаєте, яка платня? - Що??? Менi ще й платити будуть??? Зарплата на рівні 10 000 грн. На мою думку це лише pr-крок пана Черновецького. Він намагається цим "купити" свій електорат, який до цього вже купив гречкою та консервами. думаю, що хабарі брати не буде. гроші в нього є, як би хотів більше грошей, пішов другою дорогою. робить буде все, що буде просити більшість.розлекламує це все. і чорна конячка на вибори президента готова. володимир, н-каховка Людина щаслива тоді, коли вона щаслива тим, що має. У свiй час подiбним чином вчинив генеральний директор фiрми Крайслер Лi Якокка, коли та була на гранi банкрутства. Його зарплатня тодi теж дорiвнювала 1$ на рiк. Щасти Вам пане мер . Питання "Скідьки треба мерові Києва, Леонідові Черновецькому для щастя?" звучить дуже дивно. Всі знають і він сам признається, що доробився за 15 років, як громадянин Незалежної Української Держави, до великих мільйонів. Для щастя йому потрібно тепер не грошей, а слави і тому відмова від належної зарплати -це його "продуманий піар". 24 тисячі гривень для нього приблизно те саме, що для українського пенсіонера 24 копійки. А скільки про цей його "благородний жест" вже написано й згадано в українських і чужомовних мідіях?! Може за його прикладом відмовляться від своїх державних зарполат всі обрані до Верховної Ради оліuархи. Не будо б тоді дефіциту в бюджеті України і можна було б тоді збільшити платню убогим пенсіонерам до середнього прожиткового рівня. Якщо пан Черновецький зуміє сповнити всі свої передвиборчі й післявиборчі обіцянки,(включно з вивченням його "рідної української мови", якої в нього досі не було ні бажання ні часу вивчити), тоді хай буде йому честь і слава і хай він буде взірцем для всіх олігархів, які доробилися й добилися до владних позицій в сучасній Україні. Я за те, щоб він брав зарплату офіційну, бо зарплата його нікого не зігріє, головне, щоб хабарі не брав, тоді це буде великий плюс Києву, а йому - як людині. Треба платити по украінським стандартам, але стільки, скільки по цим стандартам має отримувати мер Києва. Думаю, що його наміри нещирі, але нехай спробує! На мою думку народні обранці і керівники адміністративних структур різних рівнів повинні працювати без заробітної плати. Не можна обирати і призначати на керівні посади людей, які не вміють заробляти кошти, які не можуть самі себе утримувати, добробут яких залежить від крісла. Черновецький каже, що доки проблеми існують, йому платня не потрібна. Тут я не згодний, йому платня не потрібна і тоді, коли проблем не буде. Є проблеми чи їх немає, це філософське питання. Вони завжди були і завжди будуть. А в тому, що дана посада допоможе йому заробляти гроші, я не сумніваюсь. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||