|
Форум: Кличко йде з боксу в політику | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Боксер-чемпіон Віталій Кличко розглядає можливість залучитися до політики і сказав, що його приваблює посада міського голови Києва, або крісло депутата. Боксер, який на минулих президентських виборах активно підтримував Віктора Ющенка, сказав, що хоче спочатку з'ясувати чи має він підтримку киян. Чи вийде з успішного спортсмена вправний політик? В політику мають йти перш за все люди з економічною освітою. в крайньому випадку з юридичною. що толкового може зробити людина, коли в неї нема ніякого уявлення про те, як треба розвивати державу, адже надіюсь нам вже вистачило при владі досогосподарок і робітників ливарних заводів. боксери мало чим відрізняються... Мер, чи депутат, це приклад для всіх, так як вибирають найкращих серед своїх. На посаду зам.міністра по спорту він "потягне", а от депутатство, політика, а тим більше мер столиці, я впевнений що ще заскоро, це як в боксі, хочеш щоби хтось став чемпіон, його ніколи не зведуть з дуже сильним соперником, адаптуватися треба для "тяжкої артелерії". Як оратор він "ніякий", дикція і тому подібне, довго думає над запитаннями, ще й українська мова... Йому найперше потрібно вчити політику, попрацювати над своїм іміджем Я за нього, як за боксера ночі не спав, коли бої вночі були, і хочу гордитись ним як політиком, але потім, коли навчиться політиці, а не буде прикриватися брендом боксера-чемпіона. Думаю все в Віталія буде добре, пізніше, головне щоби не перегорів,такий політик нам потрібний, щоб лобіював інтереси України, краще почекати як спішити і опозоритись, і обізлитись на все. Я хочу побажати відомому боксеру досягнути ще кращих успіхів ніж на рингу. Політичні здобутки, здобутки для добробуту людей, додадуть йому слави... Особисто я підтримую прагнення цієї принципової та вольової людини. А стосовно мови - вважаю, що не головне якою мовою ти розмовляєш, важливо щоб наміри і мета були хорошими та від чистого серця. Хочеться вірити, що це свідоме рішення сильної людини змінити життя інших на краще, а не прагнення політтехнологів легко конвертувати спортивний бренд в капітал. Бажаю йому успіхів. Краще б він став мером Донецька чи Луганська чи мого Кіровограда, бо ці "місцеві еліти" нас в могилу зведуть. Тут є один позитивний момент. До таких міст буде прикута загальна увага і те, що раніше проходило непоміченим(від переділів власності до навіть кричучих злочинів місцевої влади) буде таким чином більше на виду і, можливо, саме так і побудується громадський Краще йому одразу йти до Верховної Ради. З його здібностями він зможе і партію відстояти і до трибуни не допустити когось зайвого. Он як наші депутати боксом займаються. А якщо піде в бокс, то зявиться професійний прийом законів, з нейтралізацією конкурентів. Я теж дивуюсь, чому не можна вивчити української? Коли б Кличко всі ці роки розмовляв українською, він зробив би більше для України, як всі його політичні зусилля. Але я вже якось песимістично дивлюсь на Кличка. Я щоб мала гроші - вивчила б ще з пять мов. Що ж то коштує винайняти вчителя української мови?Віталій! Я готова за Вас заплатити (а я не є багата) щоб тільки Ви вивчили українську мову і не робили стиду для України. А ще, якщо Ви не можете знайти вчителя української, я сама Вам його, чи її й знайду. (в кожній країні, де тільки Ви тепер є). Хай Вам допоможе в цьому Бог. І лише б тоді я повірила в Вас, як в політика. Гірше не буде. Розумні вольові люди країні потрібні. Чи буде він "свадебным генералом" залежить більше від примхи долі, ніж від виборців. Але ж й гірші " в депутатах". Що до мови, то цілком логічно для людини, яка хоче стати популярною у світі розмовляти мовами, які розуміє більшість нородів світу. Містечковість й "шарованый патриотизм" тут ні до чого. Он Гоголь написав про Бульбу російською. Хіба погано? Кличко звісно ще не Гоголь, але ж може з нього вийдуть люди. Нехай спочатку навчиться розмовляти державною мою. Арнольд в Каліфорнії користується англійською, а не німецькою. Та й взагалі таким людям не місце в політиці. Нехай займається справами спорту. Там принаймні не треба рідну мову вивчати. Ні - така моя перша реакція. Подивіться на українського чемпіона - політика Олега Блохіна. Який з нього толк? Безпринципна людина: він потрапив у Верховну Раду як комуніст, а потім пішов по руках. За роки свого депутатства у парламенті він був пристуній лише у рідкісних випадках. Спрорстмени повинні робити свою справу - спорт. Хай Кличко залучається до спортивних організацій, олімпійського комітету, збирає гроші на спортивні проекти. Хай вчить українську мову. Можливо потім, коли він себе виявить з кращого боку як громадський діяч, береться за депутатство. Треба нагадати, що Вiталiй не тiльки простий боксер, вiн успiшний боксер та ще й бiзнесмен! Нехай спробуе! Bonne chance! У нас на Україні серед політиків немає розумних чи обдарованих людей, а Кличко - Ющінковський прихвостень, за гроші він підтримає Буша, його обличчя все мовить за нього. Стидно за Олексій, Маріуполь, який пише:"Якщо наступного разу "ліві" Симоненки, чи Вітренки блокуватимуть трибуну, аби не дати "нашим" прийняти законопроект, то ми можемо використати його м'язи, щоб хоча б розчистити трибуну!" А якщо "ваші" - це не наші і він буде розчищати м'язами, тоді "наші" повинні приходити в Раду з вогнепальною зброєю щоб розчистити трибуну??? Все іде в цьму напрямку!!!Соромно за таких помаранчевих!!! Шановний Name: Сергій, Київ, я прошу у Вас вибачення, що не зробив більш зрозумілою мою думку, але те, що я сказав про м'язи Кличка, треба сприймати як соркастичне відображення політичних реалій нашої Ради, і, я, особисто, за те, щоб питання в ВР розглядались цивілізованим шляхом. Але я дійсно вважаю, що Віталій Кличко міг би бути досить непоганим політиком, і для цього достатньо перечитати його біографію.. до речі вона виглядає не гірше шановного "проффесора" Хай йде! Якщо наступного разу "ліві" Симоненки, чи Вітренки блокуватимуть трибуну, аби не дати "нашим" прийняти законопроект, то ми можемо використати його м'язи, щоб хоча б розчистити трибуну! Ну а якщо серйозно, він міг би багато чому зарадити, не забувайте, він, усе ж таки, досвідчена та образована людина! А також має великий рейтинг, який міг би бути використаний пропрезидентськими партіями у парламентських виборах. Люди добрі, а ви чули від цього "українського спортсмена-чемпіона" хоч одне українське слово? Англійську і німецьку брати вивчили, а своєї - зась? Як він збирається спілкуватися з киянами? Через перекладача? Думаю з боксера навряд чи можна зробити інтелектуала - ці речі діаметрально протилежні. Але з іншого боку, у нас на Україні серед політиків, за дуже рідкими виключеннями, і так немає розумних чи обдарованих людей. Тому хай іде собі й Кличко до політики. Одним більше, одним менше, нам не звикати. Чому ні?. Ми в Каліфорнії маємо Арнольда Шварцнеґера губернатором. Він працює чудово. Особисто в мене виникають певні сумніви, щодо вправності Віталія Кличко, як політика. Допускаю, що він має добрі шанси стати депутатом, і вважаю, він може бути корисним для держави у питаннях впровадження законопроектів стосовно спорту і фізичного виховання. Відносно кандидатури мера – це на мій погляд навіть смішно, тому що вправно керувати на рівні такого міста, як Київ, без досвіду - неможливо. Отже, або він буде інструментом в руках попереднього мера та/чи близьких до нього політичних сил, або наробить дурниць і тільки нашкодить своєму позитивному іміджу, який безперечно в нього є сьогодні. Може спробувати. Аби з розумом. На мою думку, йому буде легко боротися з депутатами і він, безумовно, може перемогти. Треба, щоб він був в охороні і не допускав скандалів. Заки український боксер-чемпіон, Віталій Кличко, залучиться до політики й стане боротися за посаду міського голови столиці України - Києва, чи за крісло депутата Верховної Ради України, було б добре, якщо б він врешті вивчив українську мову. Дуже прикро, що цей славний у цілому світі чемпіон, який вільно розмовляє 4-ма європейськими мовами, досі не вивчив мови рідного народу й робить свої публичні заяви по радіо, телебаченні й на Майдані в Києві, мовою нашого північного сусіда.Бажаючи шановному Віталію успіху в його політичній кар"єрі, хочу вірити, що він зуміє вивчити теж і ураїнську державну мову для своїх публічних офіційних виступів без перекладачів. Нехай iде в полiтику! А чого б нi? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||